Nieuwe huurder en twee langdurige huurverlengingen voor winkelcentrum Diezerpoort Zwolle

Propertunity NL N.V. heeft een nieuw huurcontract in winkelcentrum Diezerpoort in Zwolle afgesloten en tevens het huurcontract met twee bestaande huurders verlengd.

Het gaat om de nieuwe huurder Fyren Fashion. Met de bestaande huurders fietsenwinkel fa. Schakelaar en de landelijke kappersketen Brainwash werd eveneens overeenstemming bereikt voor verlenging voor langere termijn. Huurder Fyren Fashion, met een vernieuwd concept, huurt een winkeloppervlakte van circa 180 m.

Het Winkelcentrum Diezerpoort, met meer dan 12 winkels (inclusief horeca en twee grote supermarkten), heeft een totale oppervlakte van circa 6.800m² en is nu nagenoeg volledig verhuurd. Het winkelcentrum heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.